Helyzetjelentés

2020.04.09. 17:54

Így vásárolt csütörtökön Szombathely – Tömött parkolók a boltok előtt (Fotókkal)

vaol.hu

Fotó: Olvasó

A koronavírus-járvány elején tömegek özönlöttek a boltokba, hogy elraktározzák az élelmiszert, majd idővel ez a tendencia némileg csillapodott. Sokan, sokféleképpen, sok helyen igyekezték az emberek tudtára adni, hogy felesleges a pánikvásárlás. Elérkezett a húsvét előtti időszak, amikor normál körülmények között is megnő az élelmiszerboltok forgalma, erre pedig ezúttal is számítani lehetett, hiszen az ünnep miatt módosul a boltok nyitvatartása.

Fotók: Olvasó

Olvasónk küldte a fotót, hogy a kora délutáni órákban mennyien lepték el az üzleteket. A képek Szombathely külvárosában készültek, a 11-es Huszár út és 87-es találkozásánál, ahol pár száz méterre egymástól három szupermarket is található. Mindegyik bolthoz tartozó parkolóról készült felvétel, melyekben egy közös mindenképpen megfigyelhető: tele vannak. Olvasónk megjegyezte, hogy bajban voltak, akik szabad parkolóhelyet akartak találni, csak több kör megtétele után sikerült. Azt is hozzátette, hogy sokan vásároltak védőmaszk nélkül.

Az egyik szupermarket parkolója kora délután Szombathely külvárosában
Egy másiknál sem volt jobb a helyzet
A harmadiknál volt talán a legnagyobb káosz

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!