Szavazás

2020.04.27. 11:16

A vasiak többségét nem gátolja a járvány, ugyanannyi időt töltenek a szabadban, mint előtte?

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Cseh Gábor, CSG, Vas Népe

Fotó: VN-archív

Ahogy azt már olvasóink megszokhatták, a vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik, hogy megtudjuk: a vasiak mit gondolnak egy témával kapcsolatban. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy a koronavírus-járvány miatt vajon mennyi időt töltenek az emberek a szabadban? Négy opciót adtunk meg, melyek közül lehetett választani. Sok szavazat érkezett, ám meglepetésre a túlnyomó többséget (55%) nem gátolja a koronavírus okozta veszélyhelyzet, ugyanannyit vannak a szabadban, mint a járvány előtt. A válaszadók 27%-a csak addig van kint, míg kutyát sétáltat, vagy elmegy a boltba. A voksolók 11%-a csak az erkélyre megy ki a friss levegő miatt, egyébként nem, míg 7% eddig egyáltalán nem mozdult ki az utóbbi időben.

Ennek a rövid közvéleménykutatásnak köszönhetően viszont már kevésbé meglepő a múlt csütörtöki helyzet, amit a szombathelyi Kőszegi utcában tapasztalhattak az arra járók.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!