szalagavató

2019.11.30. 14:30

Csodás műsorral búcsúztatták az elmúlt éveket a celldömölki diákok

Ismét ünnepi díszbe öltözött a Kemenesaljai Művelődési Központ és Könyvtár épülete. A Celldömölki Berzsenyi Dániel Gimnázium három végzős osztálya tartotta itt a szalagavatóját.

civil/Giczi Sándor

Fotó: VN/Giczi Sándor

A 12.A, B és a H osztály 59 diákjait köszöntötték szülők, nagyszülők és a meghívott vendégek

A rendezvényen megjelent Fehér László polgármester és Hencz Kornél alpolgármester akik, mint szülők is érdekeltek voltak. Sipos Tibor az intézmény vezetője köszöntötte a megjelenteket, majd ezt követően a 12.B osztályfőnöke Szomju Tamás tanár úr beszélt az elmúlt négy év történéseiről, a szép emlékekről.

Őt követte Tarczi Kinga a rendező 11. évfolyam tanulója. Ezután következett az est várva várt percei, a szalagok feltűzése.

 

Először Sipos Tibor intézményvezetőnek adták át az emlékszalagot, továbbá Dózsáné Balogh Viola és Tóthné Bali Krisztina igazgatóhelyettesek kaptak emlékszalagot a végzős diákoktól. Ezt követően a 12. A osztály tanulóira tűzte fel a szalagot Salamonné Csótár Adrienn tanárnő. A következő osztály diákjaira Szomju Tamás tanár úr a 12. B. osztályfőnöke fűzte fel a szalagot. A harmadik 12. H. végzős csoport tanulóira Kissné Tóth Gabriella osztályfőnök tűzte fel a szalagot. Majt ezt követően a szalagot viselő diákok nevében Solazzo Marléne szólt a megjelentekhez.

A szalagfeltűzések után mindhárom végzős osztály egy- egy szép produkcióval mutatkozott be. A műsorok végeztével a végzős diákok keringővel és egy-egy szál virággal köszöntötték a szüleiket, majd felkérték Őket a bál nyitótáncára.. A zenék és a koreográfiák összeállításában és betanításában Szalai-Ziembiczki Dóra, Dr. Bérdi Zsoltné és Ipsics Péter segédkeztek.

Egy szép, tartalmas estével gazdagodott diák, szülő és tanár egyaránt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!