Szavazás

2021.08.09. 11:45

Kiderült, hogy olvasóink szerint hol végez majd a Szombathelyi Haladás a szezonban

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Már javában zajlik az NB II-es labdarúgó-bajnokság, már a második fordulón is túlvannak a csapatok. Mint ismeretes, a Szombathelyi Haladás jól kezdte a szezont, hiszen az első körben 1-0-ra verte idegenben a Pécset, míg vasárnap hazai pályán játszott 1-1-es döntetlent az ETO FC Győr ellen, ahol a 93. percig vezettek a vasi zöld-fehérek, akkor egyenlített az ellenfél tizenegyesből.

A vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik, ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy olvasóink szerint milyen szezonja lesz a Haladásnak, hol végez majd a csapat. Sokan reagáltak, megoszlanak a vélemények. A válaszadók többsége (46%) szerint a feljutás nem sikerül majd, de az első 10-ben ott lesz a szombathelyi csapat. 21% az eddigiekből kiíndulva kifejezetten optimistán áll a szezon elé, szerintük az sem elképzelhetetlen, hogy Németh Szabolcs legénysége kivívja az NB I-es tagságot, és feljut a legjobbak közé. Szintén 21% viszont negatívan látja a helyzetet, és úgy érzi, hogy a szezon végén még a bennmaradásért is küzdenie kell a Haladásnak. A voksolók 12%-a a tabella második felébe helyezi a Haladást. Meglátjuk, hogy mire lesznek képesek.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/sport/helyi-sport/az-utolso-pillanatban-csuszott-le-a-gyozelemrol-a-haladas-5184578/

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!