nagy puttonnyal érkezett

2019.12.06. 17:02

Meghozta a Mikulás a lappföldi hideget Celldömölkre is

Boé Joulupukki csütörtökön nem jött egyedül. Elhozta fiát Zoét is, hisz egyedül nem is bírta volna el azt a puttonyt amely nehéznek bizonyult.

civil/Giczi Sándor

Mint mondották szívesen fizettek túlsúly díjat a repülőgépen. Esőként az egyes klub tagjaihoz látogatott el Boé, ahol a Mikulás csak jót hallhatott a mintegy 50 megjelent tagról. Fiatalos léptekkel közeledtek hozzá, és csillogó szemekkel adták tudtára, hogy újra körükben üdvözölhették. Majd ezt követően a bátrabbak egy városnézésre indultak a helyi Dotto járattal.

 

A vonatozás közben megérkezett Zoé, aki a kicsikhez igyekezett hatalmas puttonyával. A Népjóléti Szolgálat munkatársainak gyermekei várták nagy-nagy izgalommal. Zoé megilletődötten hallgatta a fogadásakor a gyermekek énekét, hisz először jár Magyarországon. Boldog, és sírós arcokat láthatott az ajándékok átadásakor, viszont voltak bátrak is, akik ölébe mertek ülni.

A végére már mindannyiuk megbarátkozott Zoéval, akivel közös kép is készülhetett. Ritkán adatik meg az, hogy egyszerre eljöjjön apa és fia mikulás oly messzi Lapföldről. Köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!