Szavazás

2019.03.27. 10:45

Megoszlanak a vélemények Király kiállítását illetően – Olvasóink szavaztak

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Fotó: Unger Tamás

A vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik. Mint az ismeretes, Király Gábort reklamálásért állították ki a Ferencváros elleni bajnokin. A Szombathelyi Haladás fellebbezett az ítélet ellen, de a Fegyelmi Bizottság döntése végleges, vagyis nem enyhítenek a kapus három meccsre szóló eltiltásán. A történethez még hozzátartozik, hogy a 43. születésnapját a jövő héten betöltő hálóőr tagadta azokat a vádakat, mely szerint obszcén szavakkal illette volna a játékvezetőt. Az eset kapcsán olvasóink véleményére is kíváncsiak voltunk, ezért egy szavazást hoztunk létre.

A válaszadók 54%-a gondolja úgy, hogy Királynak felesleges volt reklamálnia, mert abból még soha nem sült ki semmi jó. Ez elvitathatatlanul így van, azonban itt zárójelben érdemes megjegyezni, hogy a sportolók egy-egy sorsdöntő szituációnál felfokozott érzelmi állapotba kerülnek, amikor nem könnyű racionális döntést hozni.

A voksolók 23%-a véli úgy, hogy csapatkapitányként teljesen jogosan reklamált, hiszen két Fradi-játékos is lesen tartózkodott a vezető találat megszerzése előtt. 15% nem tudja elképzelni Király Gáborról, hogy obszcén szavakkal illette volna a játékvezetőt. A válaszadók 8%-a szerint semmi esetre sem ért három meccses eltiltást az eset.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!