Összesítettük szavazatokat

2020.09.21. 11:15

Olvasóink megosztották véleményüket az iskolákban hozott járványügyi intézkedésekről

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Forrás: Shutterstock

Fotó: Illusztráció

Ahogy azt olvasóink megszokhatták a vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik. Az iskolakezdés óta az elmúlt hetek arról szóltak, hogy a koronavírus miatt gondok adódtak több vasi iskola egyes osztályainál, akiknél a digitális oktatásra kellett átállni, ugyanis vagy a tanárok, vagy a diákok közül találtak olyat, akinél diagnosztizálták a betegséget, esetleg érintkeztek pozitív teszttel rendelkező személlyel. A témával kapcsolatban olvasóinkat kérdeztük, hogy mit gondolnak az iskolákban eddig meghozott járványügyi intézkedésekről.

Szavazásunkon keresztül kifejezetten sokan megosztották véleményüket az üggyel kapcsolatban. A válaszadók többsége (42%) úgy gondolja, hogy bár jók voltak az eddig meghozott intézkedések az iskolákban, de az esetek többségében nem az intézmenyen belül kapták el az érintett személyek a vírust. Sokan gondolják úgy (39%), hogy még lehettek volna szigorúbbak ezek a szabályok. 19% szerint megfelelőek voltak az intézkedések, a vasi iskolák eddig kordában tartják a helyzetet, és csak egyes osztályokban rendelnek el digitális tanítást, ott, ahol tényleg muszáj.

Kapcsolódó cikk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/digitalis-tanitas-tobb-vasi-iskola-nehany-osztalyaban-ujabb-vasi-kozszereplo-karantenban-4271999/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!