Vihar

2020.10.04. 07:45

Sorban fulladtak le az autók a felgyülemlett esővíz miatt a szombathelyi Zanati úton

A vasi megyeszékhelyen jelentős mennyiségű csapadék esett, ami szombaton késő este a Zanati úti aluljáróban okozott fennakadást.

Fotó: Olvasó

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a vihar szombat este érkezett meg Vas megyébe. Először Kőszeg térségéből kaptunk hírt, hogy a tűzoltóknak hamar dolga akadt, de Szombathelyen is okozott gondot. Arról is írtunk, hogy a villám belecsapott az egyik sportház közeli trafóba, így az intézményben tartott táncversenyt fel kellett függeszteni, az embereknek pedig el kellett hagyniuk az épületet.

Fotó: Olvasó

A vasi megyeszékhelyen jelentős mennyiségű csapadék esett, ami késő este a Zanati úton okozott fennakadást. Olvasónk küldött fotót, ahogy az aluljáróban felgyülemlett a víz, ami rövid időn belül a legmélyebb ponton már térdig ért. Arról is beszámolt lapunknak, hogy folyamatosan fulladtak le az autók, rendszámokat, lökhárítókat is rongált meg a víz. Olvasónk míg várta a hatóságokat, addig néhány fiatallal együtt segített a bajba jutott autósoknak. A megtalált rendszámokat átadták a hatóságoknak.

Korábban írtuk:

https://www.vaol.hu/kozelet/helyi-kozelet/belecsapott-a-villam-egy-kozeli-trafoba-felbeszakadt-a-tancverseny-a-sporthazba-4317484/

https://www.vaol.hu/idojaras/helyi-idojaras/megerkezett-a-vihar-vas-megyebe-koszegen-mar-rongalt-is-4317406/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!