Olvasó

2017.02.27. 13:59

Statiszták voltunk a Duna Televíziónál

Az MMM átfogó egészségprogram tagjai Ajkáról jelentkeztek a Duna Televízió Magyarország, szeretlek! című műsorába statiszta nézőnek.

Civil Tudósítónktól

A televízió a jelentkezést egy bemutatkozó levél után elfogadta, és a kis csapat 30 fővel február 22-én, reggel tíz órakor elindult a nagy kalandra. Ebédet az autópálya melletti hangulatos étteremben rendeltünk, ahol a társaságnak különtermet biztosítottak. Az út az étteremig vidám hangulatban telt. A stúdió felé a buszban vita indult arról, hogy Harsányi Leventének és csapatának szurkoljunk a zöld térfélen, vagy Kraszkó Zita oldalát erősítsük a piros csapatban. Megbeszéltük az arcfestésre vállalkozókat és a parókaviselésre jelentkezőket.

Természetesen semmi sem úgy volt, ahogy elterveztük. A stúdióhoz érve vártak minket. Elkísértek a műsor felvételi díszletéhez, majd megmutatták az öltöző és ruhatár helyiségeit. Rengeteg zöld ruhás statiszta várakozott a felvételre, így mi a piros színű pólókat kaptuk. Átöltözködtünk, majd fényképezéssel ütöttük el a várakozási időt. Új ismerősöket is szereztünk a zöld csapatból. Az arcfestés elmaradt, de parókát többen is kaptak. Hamarosan elkezdődött a felvétel, amit nagyon élveztünk. A zárókérdés, amit most nem árulhatok el, az MMM átfogó egészségprogram tagjairól szólt. A csapatból műsorkészítést még nem láthattunk, most viszont egy kicsit szereplőjévé is váltunk a műsornak.
A felvétel után vidáman beszélgetéssel indultunk a buszra. Hazafelé fáradtan, de vidám hangulatban tárgyaltuk meg a nap eseményeit. Hazaérve jó érzéssel, a másnapi munka és mozgás ígéretével köszöntünk el egymástól.

Bakonyiné Nyitrai Gizella

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!