Olvasó

2013.02.04. 21:29

Szavak helyett programok

Kám - Több mint kilencvenen ünnepelték múlt szombaton a húsz esztendeje alakult MozduljunKám Egyesületet.

Tüskéné Kámán Ida

A fennállásának huszadik évfordulóját múlt szombaton ünneplő MozduljunKám Egyesületről a szavak helyett a sok színes program mesél, amellyel az egyesület tizennyolc tagja a falu lakosságával karöltve hónapról-hónapra megörvendezteti ennek a kis közösségnek apraját és nagyját. Ezt meg kellett ünnepelni. Több mint kilencven vendég volt tanúja e jeles eseménynek. A köszöntőt követően képes bejátszásban a falu embereinek véleményét hallhattuk, majd következtek a főszereplők, szintén képpel kivetítve.

Tizennyolcan vesznek részt a jubiláló egyesület munkájában. Fotó: Tüskésné Kálmán Ida

A vidám, játékos jutalmazás a tagok egyénre szabott fotókönyvet kaptak ajándékba mindenkinek derűt csalt az arcára. A végén az egyesület vezetője, Závecz Györgyné köszöntésekor azonban sokaknak már könny csillogott a szemében.

Vacsora, sok-sok sütemény és az óriási torta persze az ilyenkor elmaradhatatlan tűzijátékkal már csak ráadás volt. Majd fergeteges retro bál vette kezdetét.

Kívánjuk, hogy minden falunak legyen egy ilyen összetartó csapata, amely őrzi és továbbviszi az álmot, ami fenomenális élményeket ad az itt élő embereknek. Ez az, amiért nagyon jó káminak lenni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!