Olvasói fotó

2019.05.14. 11:04

Trambulint borított fel a viharos szél Szombathelyen (Fotó)

A trambulinnak sem volt esélye az időjárással szemben. Önnek is van hasonló képe a szél okozta károkról? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

vaol.hu

Fotó: Olvasó

Finoman szólva sem a szebbik arcát mutatja az időjárás mostanában. A májustól az ember egyre több napsütéses órát várna, ehelyett kaptunk 90 km/h erősségű viharos széllökéseket, és citromsárga riasztást. Ráadásul a helyzet nem is nagyon akar javulni, hiszen az előrejelzések szerint csütörtökig még ilyen időre számíthatunk Vas megyében.

Ahogy arról már beszámoltunk, a viharos szél rengeteg munkát adott a vasi tűzoltóknak, melynek többsége sajnálatos módon anyagi kárral is járt. Utcákra, és autókra dőlt fák, leesett cserepek mellett szokatlan esetek is történtek.

Olvasónk küldte a képet, hogy még a kertben felállított trambulinnak sem volt esélye a széllel szemben. Könnyedén borította fel az egyébként nem pehelysúlyú tárgyat, ami ráadásul még rögzítve is volt.

Fotó: Olvasó

Egy másik olvasónk küldte a képeket, hogy Gyöngyösfalut sem kímélte a szél, padokat rongált, fákat tépett ki.

Fotó: Olvasó
Fotó: Olvasó

Önnek is van hasonló képe a szél okozta károkról? Küldje el nekünk a [email protected] e-mail címre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!