Szavazás

2021.11.08. 12:03

Vajon olvasóink lecserélték már a nyári gumit? – Kiderítettük!

Kíváncsiak voltunk, hogy olvasóink mit gondolnak a témával kapcsolatban, ezért feltettünk egy szavazást az oldalunkra.

vaol.hu

Téli és nyári gumi cseréjénél is kizárólag négyes szettben gondolkodjunk. Soha ne cseréljünk csak egy tengelyen kereket. Rendkívül balesetveszélyes lehet!

Fotó: Shutterstock

A vaol.hu minden héten saját szavazással jelentkezik. Néhány hete szombathelyi szervízben érdeklődtünk a most már esedékes gumicserét illetően. Ezúttal arra voltunk kíváncsiak, hogy vajon olvasóink lecserélték már az autón a nyári gumit télire, vagy ez még egyelőre várat magára. Úgy tűnik, hogy ez a téma megmozgatta az embereket, ugyanis rengetegen voksoltak. A válaszadók többsége (48%) nem hagyta az utolsó pillanatokra, sőt taktikusan még a nagy roham előtt lecserélte a gumikat. 29% még nem tett meg, egyelőre nyári gumi alatt fut az autó, de mostanában tervezik. 14% átmeneti megoldást választott, ugyanis a négy évszakos gumira esküsznek. 9% kijelentette, hogy csak akkor megy majd el lecseréltetni, ha igazán rossz lesz az idő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!