Őriszentpéter

2010.11.24. 14:36

Idősek napi köszöntés Őriszentpéteren

Amikor még kicsik voltunk, együtt játszottunk a levélbe borult nyári fák alatt; pitypangot szedtünk a mezőn, hogy hazavigyük. Egész nap rúgtuk a port az árnyas ösvényeken, dagasztottuk a sarat, élvezettel szórtuk egymásra az őszi leveleket. A kor nem aggasztott bennünket. Az évszakok rendre elhozták ajándékaikat, és nem éreztették velünk, hogy az idő nem múlik el nyomtalanul felettünk. Ám a fák kidőltek, a mezők és a poros ösvények nyomtalanul eltűntek. Teltek az évek, és lassan elérkeztünk életünk deléhez.

Fekete Lászlóné

Idősek napi rendezvényre hívta az őriszentpéteri Önkormányzat és a helyi Vöröskereszt szervezői a 60 év feletti lakosokat.

Őr Zoltán polgármester köszöntőjét, iskolások táncát, meséjét, a bajánsenyei színjátszók műsorát láthatták, hallhatták a megjelentek. Falatozgatás közben nosztalgiáztak, emlékeztek a fiatalkori évekről. Vörös Ferenc muzsikálására többen táncra is perdültek. Nyitótáncként Babosné Teri felkérte Őr Zoltán polgármestert.

 A jó hangulatú rendezvényen Vörösné Vadász Gabriella nyugdíjas pedagógus emlékezett azokra, akik már nincsenek közöttünk és megköszönte a szervezők figyelmességét, hogy ezt a kellemes délutánt együtt tölthették.

 Egy kis édesség csomaggal, újabb élményekkel térhettek haza Őriszentpéter idősei. Az önkormányzati busz, illetve családtagok sokat segítettek, így aki akart és tudott, megjelent a rendezvényen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!