Őriszentpéter

2015.02.03. 18:30

Anima Sound System: Irány az Őrségi Vásár?

Őriszentpéter – A szervezők már gőzerővel dolgoznak az idei Őrségi Vásár előkészítésén. Egy biztos: az Anima Sound System mindenképpen fellép a rendezvényen.

Bajdó Bettina

Őr Zoltán polgármester elmondta, hogy 2015-ben a gazdagnál is gazdagabb programkínálat várja a hozzájuk érkezőket. Idén ünneplik a várossá válás 10. évfordulóját, amelyre meglepetésekkel készülnek. Továbbá az Őrségi Vásár idén a kerek 35. évfordulóhoz érkezik.

– A több évtizedes múltra visszatekintő kézműves vásár az Őrség szívében megtartja hagyományos jellegét, de elkötelezettek vagyunk a tavaly elkezdett reformok folytatásában is – folytatta a polgármester.

– A rengeteg pozitív visszajelzés egyértelműen erre bátorít bennünket. A vásár szervezése már kezdetét is vette.

Egy szavazáson biztosítottak lehetőséget az érdeklődőknek, hogy „beleszólhassanak" a vásár programjának kialakításába. Azt ígérték, hogy a szavazásukon első helyezést elérő zenekar biztosan szerepelni fog a programban, de figyelembe fogják venni a további sorrendet is.

A szavazatok alapján idén az első helyen a Szombathelyről indult Anima Sound System végzett, második a Balkán Fanatik lett. A harmadik helyre a Karthago került.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!