Őriszentpéter

2012.03.26. 10:20

Őrségi kistérségi tanulmányi verseny Őriszentpéteren

Nyolcadik alkalommal versenyeztek az őriszentpéteri iskolában a kistérség legjobb 3. és 4. osztályos tanulói matematikából és magyar nyelvből.

Fekete Lászlóné

A tananyag ismeretén kívül a versenyzők általános tájékozottságát, logikus gondolkodását, problémamegoldó képességét is tesztelték. A félszáz kisdiák fáradtan, de élményekkel gazdagodva fejezte be a dolgozatírást.A szülői munkaközösség anyagi támogatást nyújtott a gyerekek megvendégeléséhez.Kellemes és hasznos délutánt töltöttek el a helyi és környékbeli versenyző diákok és tanítóik.

Az eredményhirdetésen Horváth László igazgató köszöntőjében örömét fejezte ki, hogy a verseny "Te is nyerhetsz!" szlogenjének megfelelően, szinte minden résztvevő iskola valamely tanulója helyezést ért el.

Az első három helyezett jutalomkönyvet és minden tanuló emléklapot kapott.

Eredmények: 3. osztály magyar nyelv: 1. Jandrasics Eszter Magyarlak, 2. Kenéz Boldizsár Őriszentpéter, 3. Bagári Petra Csákánydoroszló.3. osztály matematika: 1. Kapornaky Melitta Bajánsenye, 2.Simon Dávid, Őriszentpéter, 3. Horváth Anna Bajánsenye.

4. osztály matematika: 1. Simon Csaba Csákánydoroszló, 2. Németh Vanda Őriszentpéter, 3. Doszpoth Piroska Őriszentpéter. 4. osztály magyar nyelv: 1. Bodonczi Emese Őriszentpéter, 2. Doszpoth Piroska Őriszentpéter, 3. Gyarmati Flóra Ivánc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!