Őriszentpéter

2014.05.25. 20:09

Városi gyereknap Őriszentpéteren

Őriszentpéter - Május végén mindenhol a gyerekek felé fordul a figyelem.

Fekete Lászlóné

Úgy lenne az igazi, ha minden nap megkaphatnák a gyerekek azt, ami az egészséges fejlődésükhöz szükséges. Sajnos nem ilyen a világ, ezért jó érzés, ha legalább gyermeknap kapcsán többet adhatnak a felnőttek.

Nem is csak anyagiakról, hanem sokszor egy megértő szóról, segítségnyújtásról, egy kis odafigyelésről szól a történet.

Gyereknapon, ha más kinézetű az ábrázat, furcsa színű a haj, vidámságot, nevetést csal az emberek arcára.

A képen Kovácsné Horváth Katalin színes frizurát készít Bakó Milánnak. Fotó: Fekete Lászlóné

Őriszentpéteren az Önkormányzat, a művelődési ház , a civilszervezetekkel közösen kellemes szórakozást nyújtó délutánt szervezett kicsiknek, nagyoknak a sportöltöző környékén. A hajfestésfestés és tetkó elhelyezés, arc és bőrfestés nagy sikert aratott. Kézműves foglalkozások mellett légvár, óriás csúszda és bűvész produkció, gyerek disco és sakkozási lehetőség várta a gyerekeket. A legifjabbak mellett még a felnőttek is jól szórakoztak a bűvész produkció közben. A tűzoltó-, mentő és rendőrautó tárva-nyitva várta, hogy az érdeklődő kicsik alaposan szemügyre vehessék. A gyerekek egy része a játszótéren a gyönyörű fa játékokkal szórakozott, illetve a sportpályán focizott. Közben a felnőttek lángost sütöttek, készült bográcsos étel is.

Aki sétálgatni akart, a parkban megtehette.

Tisztelet azoknak, akik szabadidejüket a kellemes családi esemény szervezésére, lebonyolítására szánták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!