Örség

2017.01.08. 20:25

Gondoskodnak róluk

Őrség - Van-e elég tűzifájuk, tudnak-e fűteni? Ezt kérdezték a körzeti megbízottak az Őrségben egyedül élő idősektől. A rendkívüli hideg volt a járőrözés apropója a hétvégén.

Bakos Ágnes

Rendszeresen járőröznek a körzeti megbízottak az őrségi kistelepüléseken, és ki-emelt figyelmet fordítanak különösen az idősekre és egyedül élőkre - közölte a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság. A lakosság már jól ismeri az egyenruhásokat és azt tapasztalják, bizalommal fordulnak hozzájuk.

Ismerik a helyi rendőröket az őrségiek, számíthatnak rájuk Fotó: police.hu

Az őriszentpéteri körzeti megbízottak a kemény téli hidegre tekintettel tájékozódtak az ott élőktől: van-e kellő mennyiségű tűzifájuk, tudnak-e fűteni, netán szükségük van-e bármilyen segítségre. A hétvégi beszámoló szerint az addig felkeresett őrségiek nem szorultak segítségre. A rendőrök felhívták a figyelmüket arra, hogy tartós lesz a fagyos idő, és kérték a szomszédaikat, legyenek figyelemmel az egyedül élő idősekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!