kutyafóbia

2017.11.04. 21:15

Fagyállóval a kutyák ellen Békéscsabán

Közel ötven darab, fagyállóval átitatott kockacukrot talált egy nő az udvarán – írta meg a beol.hu az asszony Facebookon közzétett beszámolója alapján.

A bejegyzés szerint a cukrokból 18 darabot a tuják alá dobott be az elkövető, ezeket a nő összeszedte, és néhány méterrel arrébb, a kerítés tövében is talált 30 darabot.

A beol.hu munkatársainak a cukrokat megtaláló Anita elmondta:

„A kutyáimat hajnalban kiengedtem a helyükről, majd amikor kimentem hozzájuk, az egyik a lábam elé köpött egy ilyen cukrot. Azonnal bezártam őket a helyükre, majd elkezdtem átnézni az udvart. Találtam is jó 20-23 darabot a cukrokból, néhányat a tuják alatt, de volt a járdán és a bejárati ajtóm vonalában is”.

Hozzátette: A rendőröket csak később értesítettem, mivel szemmel kellett tartsam a kutyáimat, miután több mint valószínű, hogy egyikük fogyasztott belőle. A rendőrök nagyon hamar kiértek. Ellenőrizték a bezacskózott darabokat, fotókat készítettek. Nagyon készségesek voltak.

A megyei főkapitányság ügyeletes sajtószóvivője a beol.hu-nak elmondta, a kockacukrokat szakértők bevonásával vizsgáltatják meg.

Békéscsabán nem ez az első alkalom, hogy valaki folyadékkal – valószínű szintén fagyállóval – átitatott kockacukra bukkan az utcán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában