Elővigyázatosság

2018.03.20. 13:02

A Soros-szervezetek vizsgálatát követeli a Fidesz

Külföldi kormányokon és Magyarországon is tevékenykedő külföldi vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot.

A Fidesz felszólítja a hatóságokat, hogy minden részletében vizsgálják ki a Soros-szervezetek Magyarország ellen irányuló tevékenységét – jelentette be a párt kommunikációs igazgatója kedden sajtótájékoztatón Budapesten.

Hidvéghi Balázs úgy fogalmazott: hangfelvétel bizonyítja, hogy ezek a szervezetek „egészen elképesztő módon” külföldi kormányokon és Magyarországon is tevékenykedő külföldi vállalatokon keresztül akarják zsarolni Magyarországot.

Ezeknek a támadásoknak pedig az a céljuk, hogy Magyarországot meggyengítsék, és eltávolítsák a bevándorlás útjában álló magyar kormányt. Ugyanakkor gátlástalanul veszélyeztetik magyar emberek tízezreinek a munkahelyét

- tette hozzá.

A The Jerusalem Post című izraeli lap közölt egy, a Magyarország elleni tevékenységet bizonyító hangfelvételt – folytatta -, amelyen Dénes Balázs, a Polgári Szabadságjogok Szövetsége Európáért elnevezésű szervezet vezetője beszél. Egy másik Soros-szervezet, a Migration Aid egyik vezetője Siewert András pedig beismerte, hogy illegális adatgyűjtést folytattak a határzónában, a migránsok körében. Azt is elismerte, hogy

Soros György kizárólag pénzügyi és politikai érdekből támadja Magyarországot

- fogalmazott.

Ezért akarják az Orbán-kormány ellenében a bevándorláspárti ellenzéket hatalomra segíteni – hangsúlyozta Hidvéghi Balázs.

Kérdésre válaszolva,

az ellenzéki pártok egyeztetéseit kommentálva úgy fogalmazott, hogy az szánalmas, kicsinyes hatalmi osztozkodás.

Ez is azt mutatja: az ellenzék nincs abban az állapotban, hogy felelősségteljes politikát kínáljon Magyarország számára – mondta a kommunikációs igazgató.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában