emberölés

2018.07.31. 14:11

Bálazsinórral fojtotta meg volt barátnőjét egy férfi Kapuváron

Előre kitervelten elkövetett emberölés gyanúja miatt kedden jogerősen elrendelték egy férfi letartóztatását, aki július 27-én este megölte volt élettársát Kapuváron – közölte a Győri Törvényszék szóvivője.

Havasiné Kulcsár Petra elmondta, a Győri Járásbíróság megalapozottnak találta a veszélyt, hogy a 32 éves gyanúsított elrejtőzik, mert a férfi a tett helyszínéről is elszökött és bizonyítékokat igyekezett eltüntetni.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség közölte: a férfi péntek este azért kereste fel korábbi barátnőjét, mert nem tudta feldolgozni szakításukat. Kést, fémdrótot és bálakötöző zsineget vitt magával. A házban veszekedtek, majd a férfi a bálazsinórral hátulról fojtogatta a nőt, aki elájult. A sértetthez a közben megérkező édesapja hívott segítséget, a gyanúsított eltávozott a helyszínről. A nőt kórházba vitték, de már nem tudták megmenteni az életét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában