szerencsétlenség

2018.11.28. 09:08

Két ember is háztűzben halt meg szerdán

Egyikük Tabajdon, másikuk Karcagon vesztette életét.

Meghalt egy ember Tabajdon, ahol szerda reggel tűz ütött ki egy családi házban – közölte a Fejér Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Farkas-Bozsik Gábor elmondta: Tabajdon a Petőfi utca egyik családi házához riasztották a tűzoltókat, ahol egy helyiségben berendezési tárgyak égtek.

A szóvivő tájékoztatása szerint a tűzoltók a házból egy idős férfit hoztak ki, de életét a mentők már nem tudták megmenteni, a helyszínen meghalt.

Karcagon egy főépülettel egybeépített melléképület gyulladt ki szerdán délelőtt, a tűzoltók egy 65 év körüli férfi holttestét találták meg a romok között – közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a karcagi és püspökladányi hivatásos tűzoltók három vízsugárral megfékezték a Kuthen utcában keletkezett lángok továbbterjedését és átvizsgálták az ingatlant, tűzvizsgáló is érkezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában