EP-választás

2019.01.04. 12:23

Már kézbesítik Orbán Viktor levelét a Fidesz támogatóihoz

A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről.

Fotós: Illyés Tibor

Megkezdték Orbán Viktor miniszterelnöknek a Fidesz támogatóihoz írott levele kézbesítését, amelyben a közelgő, májusi európai parlamenti (EP-) választás tétjére hívja fel a figyelmet a miniszterelnök, pártelnök – értesült a Magyar Idők.

A levelek január közepéig minden címzetthez eljutnak, ilyen küldeményt csak azok kapnak, akik erre korábban felhatalmazást adtak – emlékeztet a lap pénteki számában.

A Fidesz elnöke a levélben felhívja a figyelmet: a 2019 májusában következő európai parlamenti választás tétje nagyobb lesz, mint a korábbi években bármikor. Brüsszel a sorozatos terrortámadásokból mit sem tanulva továbbra is bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és ezt rá akarja erőltetni a nemzetállamokra. Mi, magyarok ezt nem fogadhatjuk el – hangsúlyozza Orbán Viktor.

A pártelnök megjegyzi: az ellenzék már bebizonyította, hogy ők Brüsszelt képviselik Magyarországon. Nekünk pedig olyan képviselőkre van szükségünk, akik Magyarországot képviselik Brüsszelben. A Fidesz-KDNP jelöltjei a magyar érdekeket mindig megalkuvás nélkül fogják képviselni az Európai Parlamentben – idézi a levéllel kapcsolatos, néhány napja kiadott közleményt a Magyar Idők.

A levél címzettjei a csatolt csekk segítségével hozzájárulhatnak hozzá ahhoz, hogy a Fidesz sikeresen tudja megvívni az előttünk álló időszak politikai küzdelmeit.

A Fidesz régóta él a közösségi finanszírozás adta lehetőségekkel. A mikroadományok küldése egyben fontos visszajelzés is a pártot támogatók részéről, ez Nyugat-Európában, de főként az Amerikai Egyesült Államokban bevett gyakorlat – írja cikkében a Magyar Idők.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában