Kiszámítható segítség

2019.01.02. 09:21

Nagycsaládosok: fontos a támogatások folyamatos bővülése

Fontos volt a családok szempontjából, hogy tavaly nem történt visszalépés a családpolitikában, a kormány nem vett el, hanem folyamatosan hozzátett a támogatásokhoz – mondta a Nagycsaládosok Országos Egyesületének (NOE) elnöke szerdán a közmédiában.

Kardosné Gyurkó Katalin az M1 csatornán és a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában az intézkedések közül kiemelte a kétgyermekesek adókedvezményének emelését, a családi otthonteremtési kedvezmény (csok) hitelezési keretének bővülését és a jogosítvány megszerzésének támogatását.

Kiemelkedő esemény volt a családok éve is, amely a családot értékként mutatta fel, és azt az üzenetet közvetítette, hogy családban élni és gyereket vállalni jó – tette hozzá.

A NOE elnöke úgy vélekedett, hogy a családoknak a minél rugalmasabb családpolitikai rendszer a kedvező, mert így könnyebb megoldást találniuk az egyéni gondjaikra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában