haragból ölt

2019.08.27. 11:31

Beismerte tettét a nyíregyházi kettős gyilkos (videó)

Beismerő vallomást tett a rendőrségen az a 42 éves nyíregyházi férfi, aki hétfőn lelőtt két embert a nyírségi megyeszékhelyen – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

Forrás: Szon.hu

A rendőrség közleménye szerint a férfit emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatását az illetékes ügyészségnél.

A gyilkosság részleteit a nyomozás adatai alapján a Szon.hu foglalta össze. Ezek szerint a férfi augusztus 26-án 15 óra 30 perc körül Nyíregyházán, az orosi városrész lakóövezetében autójával megjelent egy családi ház előtt, majd az engedéllyel tartott golyós vadászpuskájával célzott lövéseket adott le az udvaron tartózkodó haragosa, egy 41 éves nyíregyházi férfi irányába, aki ennek következtében a helyszínen életét vesztette.

A lövések hallatára a szemben lévő ingatlanból kiszaladt az utcára a sértett 65 éves édesapja is, akire a gyanúsított rövid szóváltást követően – halálos sérülést okozva – szintén rálőtt. A rendőrök a bevezetett intézkedések eredményeként a feltételezett elkövetőt Nyíregyháza külterületén rövid időn belül elfogták, és az elkövetéshez használt eszközt lefoglalták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában