körözés

2020.02.08. 22:03

Debreceni fegyveres rablás elkövetőjét keresi a rendőrség

Fegyveres debreceni rablás elkövetőjének felkutatásában kéri a lakosság segítségét a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság.

A police.hu-n szombaton közzétett közleményük szerint a rendőrség fegyveresen elkövetett rablás bűntett elkövetésének gyanúja miatt indított nyomozást Petrushka Ishtvan ellen.

Péntek este Debrecenben, a Zelemér utcában két férfi között szóváltás alakult ki, majd egyikük gumilövedékkel többször rálőtt vitapartnerére.

A 29 éves Petrushka Ishtvan – akiről fényképet is közzétettek a rendőrségi honlapon – a gyanú szerint a súlyosan megsérült sértettől elvette készpénzét, és elmenekült a helyszínről.

A hajdú-bihari rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a támadót felismeri, tartózkodási helyéről tud vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információja van, jelentkezzen személyesen a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon (Debrecen, Kossuth utca 20.) vagy tegyen bejelentést telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040-es telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 107-es, 112-es központi segélyhívó számok valamelyikén.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában