ültetve is kérhető

2020.04.13. 18:48

Opel az alapja ennek a sportos kempingautónak

Egy német tuningcég az Opel Zafira Life alapján készíti az is3 Free nevű kempingautót egy külső partner segítségével.

Forrás: automotor.hu

Az Irmscher is3 modellje az Opel Zafira Life alapján készül, első körben a Sportiv nevű nagy felnis-ültetett-légterelős modellt kínálták, most pedig egy kifejezetten lakóautó-átépítésekkel foglalkozó partner segítségével elkészítették a Free nevű kempingautót – számol be az Autó-Motor.

Ha az ügyfél kéri, ez is megkapja a 3 centis ültetést, az akár 19 colos felnit és a 2,0 literes dízel teljesítményét 177-ről 200 lóerőre növelő elektronikát.

A kempingautó belsejében a bal oldalon található a konyha, és mindössze egy hátsó üléssor van, amelyből szükség szerint kétszemélyes ágyat lehet hajtogatni pár mozdulattal.

Van felnyitható tető, amely alatt további két (gyermek)ágy található, azaz négyszemélyes az utastér és ennyien tudnak benne kényelmesen aludni.

Nemcsak újautóként lehet hozzájutni az Irmscher is3 Free-hez, meglévő járművek átépítését is vállalja a tuningcég, alternatívaként a csomagtérbe egyszerűen behelyezhető és onnan ugyanilyen könnyen kiemelhető multifunkciós i-doboz, amely mosogatót, gáztűzhelyeket és rengeteg tárolóhelyet kínál, ennek a teteje és a lehajtott hátsó üléstámlák tetején alakítható ki kétszemélyes ágy.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában