Ország-világ

2020.07.17. 15:18

Megölte édesanyját, megreggelizett, majd feladta magát a rendőrségen

A Békés megyei Csorvás lakói értetlenül állnak a gyilkosság előtt.

Egy hónapra elrendelték annak a csorvási férfinak a letartóztatását, aki csütörtök reggel egy késsel megölte édesanyját, majd holttestét elásta – közölte a Békés Megyei Főügyészség pénteken.

A 42 éves férfi csütörtök reggel csorvási lakóhelyén ököllel többször megütötte a vele együtt élő 62 éves édesanyját. Majd magához vett egy megközelítőleg 30 centiméter hosszúságú kést, és azzal a hátán és a nyakán többször megszúrta. A nő belehalt sérüléseibe.

Ezt követően a férfi a holttestet elásta, a vért feltakarította, az ehhez használt eszközöket elmosta, illetve eltüntette, a kést feldarabolta és a szennyvízcsőbe dobta.

Ezután megreggelizett, de közben arra az álláspontra jutott, hogy „ezt úgysem lehet megúszni”, ezért – egy pénzintézeti ügyintézés és a családtagok felkeresése után – csütörtök délután feladta magát a rendőrségen.

A letartóztatását azért rendelték el, mert felmerült a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve mert a férfi a bizonyítási eszközöket megsemmisítette és elrejtette – olvasható a közleményben.

A Beol.hu azt írja:

a csorvásiak értetlenül állnak a tragédia előtt, hiszen csendes, szorgalmas embereknek ismerték a a főutcához közel található takaros ház lakóit, a 62 éves idős asszonyt és 42 esztendős fiát.

Nem volt veszekedésektől hangos az épület, ezért is keltett nagy megdöbbenést a gyilkosság. A portál szerint az idős hölgy és fia is nagyon aktív volt, a néhány évvel ezelőtt egyébként is jó állapotban lévő házat rövid időn belül gyönyörűen felújították, az előkertben rózsák pompáznak, az utcafront is szép, rendezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában