Ország-világ

2020.10.11. 22:12

Koncz Zsófia: az egész térséget képviselni fogom

A Fidesz újonnan megválasztott képviselője a munkahelyteremtésre fog összpontosítani.

Koncz Zsófia beszédet mond a Digitális Közösségi Alkotóműhely avatásán a Szerencsi Szakképzési Centrumban 2020. szeptember 30-án.

Forrás: MTI

Fotó: Vajda János

Köszönöm minden támogatómnak, hogy elérhettem ezt a remek eredményt minderről Koncz Zsófia, a Fidesz-KDNP jelöltje beszélt az Origónak, aki több mint 50 százalékos eredménnyel nyerte meg a vasárnapi időközi választást.

Nagyon köszönöm minden támogatómnak, és köszönöm a választóknak, hogy elmentek voksolni az időközi választáson, és hozzásegítettek ehhez a sikerhez mondta Koncz Zsófia. A Fidesz-KDNP újonnan megválasztott képviselője elmondta, hogy az egész térséget fogja képviselni az Országgyűlésben.

Egyik legfőbb célom, hogy folytassam, és egyben be is fejezzem azokat a terveket, amiket édesapám már nem tudott.

Koncz Zsófia elmondta, az egyik első feladata, hogy a 37-es út kétsávossá bővítését Szerencsig sikerüljön befejezni. Mindezek mellett a munkahelyteremtésre is nagyon nagy hangsúlyt helyez majd a parlamenti munkája során tette hozzá.

Koncz Zsófia szólt arról is, hogy

rengeteg ötlete van, így a környezetvédelemtől át egészen a turizmus fejlesztéséig dolgozni fog azon, hogy a következő időszakban még több fejlesztés és fejlődés legyen a szerencsi-tiszaújvárosi körzetben.

Borítókép: Koncz Zsófia beszédet mond a Digitális Közösségi Alkotóműhely avatásán a Szerencsi Szakképzési Centrumban 2020. szeptember 30-án

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában