Ország-világ

2021.03.10. 21:53

Ismét hazugsággal uszít Dániel Péter a miniszterelnök ellen

A baloldali uszító azzal hergel, hogy Orbán Viktor nem a kínai vakcinával oltatta be magát.

Orbán Viktor ismét csúfosan lebukott! A sunyi, hazug felcsúti zsebdiktátor ugyanis Jeruzsálembe érkezik holnapután. Ez pedig egyértelműen bizonyítja, hogy nem a gagyi kínai vakcinát kapta meg, ahogyan azt a fideszes hazugsággyár állította – hangoztatta kedden a magyargyűlöletéről elhíresült, hazájául Izraelt választó ügyvéd, Dániel Péter az olkt.hu-n annak kapcsán, hogy a kormányfő a magyar–cseh–izraeli kormányfői csúcstalálkozó utazik csütörtökön, melynek fő témája a koronavírus-járvány elleni védekezés lesz, szorosabbra vonva ezzel Magyarország, Csehország és Izrael együttműködését – írja a Magyar Nemzet.

Dániel Péter miközben írásában azt állítja, hogy a kínai vakcinával beoltott miniszterelnök „nem léphetne be Izraelbe, mivel itt csak a Pfizer- és a Moderna-vakcinával történt oltásokat fogadják el a hatóságok”, addig a valóság az, hogy

bár Izrael területére külföldi állampolgárok nem utazhatnak, az adott ország kormánytagjai diplomáciai céllal, negatív PCR-teszttel beléphetnek az országba.

Dániel Péter a magyargyűlölet fogalmát nem először meríti ki: 2017-ben megfenyegette a Magyar Nemzet munkatársát, Bayer Zsoltot, 2012-ben pedig az 1956-os szabadságharcos Wittner Máriát „primitív, köztörvényes, randalírozó és lincselő prosti”-nak nevezte.

Emiatt rágalmazási per indult ellene, sőt korábban előzetes fegyelmi vizsgálat is, amiért vörös festékkel megrongálta Horthy Miklós néhai kormányzó Kerekiben lévő szobrát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában