Mártha-ügy

2022.01.13. 16:08

A szegények munkájáról dalol a milliárdos baloldali cégvezér (videó)

A Gyurcsány-fiókának is nevezett Mártha Imre a fővárosi közműholding vezérigazgatója, vagyonosodása előtt sokan állnak értetlenül.

Mókázz, nevess, hogy pénzt keress – énekli Mártha Imre a Tanulj meg fiacskám komédiázni! című dalban – írja a Magyar Nemzet

Zerkovitz Béla szerzeményében többek között olyan sorok vannak, hogy 

„Magaddal törődj csak, más senkivel!”. 

A Budapesti Közművek Zrt. vezérigazgatójának főszereplésével játszódó eredeti klip a legnépszerűbb videómegosztón régóta megnézhető. A korábbi dalválasztást az elmúlt hetek hírei tették izgalmassá, az utóbbi időben ugyanis több információ is megjelent Mártha hihetetlen meggazdagodásáról.

Itt tekintheti meg a szerzeményt: 

Mártha Imre luxuséletmódja és hirtelen meggazdagodása a közelmúltban lett beszédtéma a sajtóban, miután a cégvezér több olyan képet osztott meg a közösségi médiában amelyeken úgy tűnt, mintha szándékosan provokálná is a munkatársait. Miközben a cégeknél folyamatos a leépítés, emberek százai rettegnek kirúgástól, ő milliárdos nyaralásokon, alul öltözött hölgyek társaságában töltötte mindennapjait.  A legnagyobb felháborodást kora ősszel az váltotta ki, amikor Mártha Imre az egyik jach­tozó képre, amin egy csaknem meztelen hölggyel volt látható, ráírta: Home office. 

A posztokon gyakran kap főszerepet egy-egy méregdrága óra is. 

Az egyiken például egy 15 milliót érő, tényleg csak milliárdosok számára gyártott Hublot szerepelt, amely jelentős részben 18 karátos aranyból készült.

Borítókép: Mártha Imre és Karácsony Gergely 2020. március 9-én / MTI / Máthé Zoltán

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában