Kérdések

2022.01.24. 14:12

Nacsa Lőrinc: tudta az MSZP, hogy Bangóné hazudik a diplomájáról?

A Budapesti Gazdasági Egyetem egyértelműen cáfolta, hogy a képviselő diplomát szerzett az intézményükben.

A kormánypártok arra várnak választ az MSZP vezetésétől, már korábban tudták-e, hogy képviselőjük, Bangóné Borbély Ildikó hazudik a diplomájáról.

Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: Bangóné Borbély Ildikó éveken keresztül hazudott, ezért joggal merül fel a kérdés, hogy az MSZP vagy annak vezetése korábban is tudhatott-e arról, hogy képviselőjük hazudik a diplomáját illetően.

 "Ha igen, akkor miért vártak a lebukásig?" - tette fel a kérdést.

Felidézte: Bangóné Borbély Ildikó, az MSZP országgyűlési képviselője korábban azt állította magáról, hogy diplomás közgazdász, azonban kiderült, hogy ez nem igaz, a Budapesti Gazdasági Egyetem egyértelműen cáfolta, hogy a képviselő diplomát szerzett az intézményükben.

Nacsa Lőrinc megjegyezte: úgy tűnik, hogy ez régi szokás lehet a baloldalon, hiszen Hajnal Miklós, a Momentum országos elnökségének tagja is azt állította magáról, hogy közgazdász, miközben nem szerzett diplomát, Karácsony Gergely pedig nyelvvizsgát "hazudott magának", aztán kiderült, hogy csak "hiperpasszív nyelvtudással" rendelkezik, nyelvvizsgával nem.

Ők persze ma is hivatalban vannak - hívta fel a figyelmet a kormánypárti politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában