Keresztény és konzervatív értékek

2022.01.28. 20:38

Orbán Viktor Madridban majd Párizsban tárgyal

Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére.

Orbán Viktor miniszterelnök Madridban megkezdte tárgyalásait; péntek este elsőként a jobboldali VOX párt elnökével egyeztetett - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke, hozzátéve: Orbán Viktor szombaton Nicolas Sarkozy volt francia elnökkel folytat megbeszélést.

Az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően került sor Orbán Viktor és Santiago Abascal, a VOX elnökének megbeszélésére, a téma az európai keresztény és konzervatív értékek védelme, a családok és a gyermekvállalás támogatása valamint az illegális bevándorlás elleni fellépés volt.

Szombaton plenáris ülést tartanak az európai jobboldalhoz tartozó pártelnökök, majd Orbán Viktor Párizsba utazik, ahol Nicolas Sarkozy korábbi francia köztársasági elnökkel tárgyal - mondta Havasi Bertalan.

Borítókép:  A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (j) és Santiago Abascal, a spanyol VOX párt elnöke az európai konzervatív pártvezetők találkozóját megelőzően tartott megbeszélésükön Madridban 2022. január 28-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában