Újabb sértegetés

2022.02.03. 11:42

Márki-Zay aberráltnak nevezte az alkotmányt és egy őt kérdező újságírót

A politikus arról is beszélt a fiataloknak, hogy nem ellenzi a marihuána legalizációját.

Aberráltnak és kimondottan tahóságnak tartom azt, hogy beleírták azt, hogy az apa férfi az anya nő

 – erről beszélt Márki-Zay Péter az alaptörvény kapcsán február 2-án este egyetemistáknak a Mozaik Kör rendezvényén. Ugyan az esemény sajtónyilvános volt, de a szervezők külön kérték a média munkatársait, hogy ne készítsenek felvételt. A Mediaworks–Hírcentrum a beszélgetést követően interjút készített a baloldal miniszterelnök-jelöltjével és

Márki-Zay megerősítette korábbi kijelentését, borzasztónak tartja és beteg gondolkodásra vall szerinte, hogy ezt írták az alaptörvénybe.

A politikus arról is beszélt a fiataloknak, hogy nem ellenzi a marihuána legalizációját. Az eseményt megelőzően pedig a 888.hu újságíróját sértegette, aberráltnak nevezte a riportert, aki azt szerette volna megtudni tőle, hogy támogatja-e azt, hogy a férfiak szülhessenek.

Borítókép: Márki-Zay Péter az ellenzék közös miniszterelnök-jelöltje beszédet mond az ellenzéki pártok Egységben a szabad Magyarországért! címmel tartott megemlékezésén, az Andrássy úton az 1956-os forradalom és szabadságharc 65. évfordulóján, 2021. október 23-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában