Halálos baleset

2022.02.14. 17:02

Visszalépett Karácsony embertelen jelöltje

Gér Mihály úgy döntött, mégsem indul a választáson.

Hat évvel ezelőtt baleset részese voltam, vétlenségemet jogerős bírósági ítélet mondta ki. A jelöltállítási folyamatban erről tájékoztattam az ellenzéki összefogás illetékeseit. Ugyanakkor ma napvilágot látott egy privát csoportba írt üzenetem, amelyet közvetlenül a baleset után, sokkhatás alatt írtam. Noha szavaimért ugyanott bocsánatot kértem, be kell látnom: kampányom folytatása súlyos terhet róna rám, a pártomra és az ellenzéki összefogásra

– kezdte magyarázkodását Gér Mihály a Facebook-oldalán megjelent közleményében amit a Magyar Nemzet szemlézett.

Ezért a jelöléstől a mai nappal visszalépek. Bár nem tehettem róla, az eset mély, kitörölhetetlen nyomokat hagyott bennem. Rendkívüli módon sajnálom a történteket, és ezúton is szeretném együttérzésemről biztosítani az áldozatok hozzátartozóit. Kérem a sajtó képviselőit, hogy ne keressenek a témában

– ismertette döntését Karácsony Gergely exjelöltje.

Mint lapunk a Bennfentes portálra hivatkozva megírta, Gér Mihály 2016. augusztus 26-án az Andrássy út egyik zebráján elütött egy fiatal párt, ahogyan arról a Police.hu is beszámolt korábban. A Bennfentes olyan képernyőmentéseket publikált, amelyek azt bizonyítják, Gér Mihály, Karácsony, a baloldali ellenzék 2022-es, Pest 10-es, monori központú választókörzetének az eddigi jelöltje szinte kérkedett és hencegett azzal, hogy elütött egy fiatal párt.

Miközben a párbeszédes Gér érzéketlenül osztotta meg gondolatait az elhunyt fiúról és a mozgássérültté vált lányról, arról sem feledkezett meg, hogy őt megvédte a „fém váz”.

Gér ezekben a hozzászólásokban azzal kérkedik, hogy 

na ki ölt ma embert,

majd hozzáteszi,

ráadásul a kocsim is csupa velő, meg haj, tök undi.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában