A mostani választások tétje óriási

2022.02.21. 08:48

Zsigó: a kormány folytatná a családok támogatását

A kormány folytatja a családok támogatását, ha a Fidesz–KDNP megnyeri az országgyűlési választásokat – mondta a Miniszterelnökség családokért felelős parlamenti államtitkára a Magyar Nemzetnek adott interjúban, amely hétfőn jelent meg.

„A kormányzásunk alappillére a családok támogatása, ez áll a politikánk középpontjában 2010 óta. Egy olyan baloldali korszakot követően kezdtük meg a kormányzati munkát, amely a csőd szélére taszította családok százezreit. Tizenkét év távlatából egyértelműen kijelenthető: a magyar családtámogatási modell eredményességét a számok visszatükrözik, egyúttal mintaként szolgál nemzetközi színtéren is” – közölte Zsigó Róbert.

   

Hozzátette: 

a mostani választások tétje óriási, megmaradnak, tovább bővülnek-e a családtámogatások, vagy „visszatérünk a baloldal családokat ellehetetlenítő politikájához”.

   

„Egy dolgot megígérhetek: mi folytatni fogjuk a családbarát kormányzást. Ezzel szemben a baloldal egyetlen tollvonással eltörölné mindazt, amit együtt, közösen felépítettünk. Ezt tették 2010 előtt, és ugyanerre készülnek most is” – közölte.

   

Az államtitkár hangsúlyozta: a Fidesz–KDNP választási győzelme egyet jelent a családtámogatások folytatásával, meghosszabbításával és további erősítésével.

   

Arra az újságírói felvetésre, hogy a hatpárti ellenzék azt hirdeti, maradnak a családtámogatások, Zsigó Róbert közölte: „fűt-fát ígérgetnek”.

   

Ha hatalomra jutnak, visszatér a 2010 előtti gyurcsányi politika, az eladósodás, a devizahitelek, a családtámogatások elvonása és a bevándorlók beengedése – összegezte.

   

Az államtitkár elmondta: a nemzeti érdekek és a nemzeti szuverenitás melletti határozott kiállás része a hagyományos család melletti kiállás is.

   

„Gyermekeink élete, biztonsága, egészsége életünk és jövőnk talán legfontosabb kérdése, mindeközben a baloldal kijelölt miniszterelnök-jelöltje aberráltnak nevezi azokat, akik ezeket az értékéket és elveket vallják. Ne legyenek kétségeink: baloldali kormányzás esetén a nemzeti érdekek és a szuverenitás helyét spekuláns nemzetközi érdekek és a globalista erők kiszolgálása venné át. A baloldal pont úgy táncolna, ahogyan Brüsszelben fütyülnek, nemzeti kormány helyett bábkormányunk lenne. A kormány által kezdeményezett gyermekvédelmi népszavazással egyszer s mindenkorra világos üzenetet küldhetünk a brüsszeli bürokratáknak: el a kezekkel a gyermekeinktől! Erről is szól április 3. Gyermekeink jövőjéről döntünk, amikor a gyermekvédelmi intézkedésekről szavazva azt mondjuk, hogy nem kérünk az LMBTQ-lobbi erőszakos propagandájából. Nem engedjük be őket az óvodákba és az iskolákba!” – jelentette ki a politikus.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában