Ellenzéki belharc

2022.05.13. 12:55

Baloldali árulók leleplezését ígéri Márki-Zay Péter

Most már őt tartják a Fidesz téglájának a baloldalon.

Tégla-e, aki szóba áll egy fideszessel?

– tette fel a kérdést ma reggeli Facebook-bejegyzésében Márki-Zay Péter.

A baloldal egykori miniszterelnöke megállapította, hogy a választási vereség óta visszatérő lejáratási kísérlet, és vádaskodás a volt szövetségesei részéről, hogy elfogadta a meghívást a köztévébe és szóba állt Lázár Jánossal, ezért csakis a hatalom ügynöke lehet – írja a Magyar Nemzet.

Márki-Zay szerint azért nem mondhatott nemet a meghívásokra, mert

a kampányban folyamatosan azt követelték, hogy baloldali politikusokat is engedjenek be a köztévébe,

Hódmezővásárhely polgármestereként pedig ő maga azt szorgalmazta korábban, hogy Lázár János, a térség országgyűlési képviselője segítse a város fejlődését.

A közmédiát érintő vádról utóbb persze kiderült, hogy a legtöbb esetben kaptak hívást, de nem reagáltak rá, valamint a baloldal ingyenesen felhasználható reklámidejét sem vette igénybe, míg a kutyapárt vagy a Mi Hazánk Mozgalom eljuttatta hirdetéseit az MTVA-hoz, és azokat játszották is.

Bejegyzése végén Márki-Zay Péter azt is ígéri, hogy végre beszél arról, hogy kik szerinte a baloldalon, akik a kormányváltás ügyét elárulták. Mint írta:

arra pedig, hogy kit támogatott a Fidesz az előválasztás második fordulójában, és ki mennyire igyekezett leváltani hazánk ezeréves történelmének legkorruptabb kormányát, még visszatérek…

Emlékezetes volt, hogy az országgyűlési választási kampányban a miniszterelnök-jelölt többször beszélt árulókról saját szövetségesei körében, azonban konkrét neveket egyik alkalommal sem említett. 

Remélhetőleg hamarosan elárulja a baloldal egykori miniszterelnök-jelöltje, hogy kikre is gondolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában