Inkább a válság?

2022.05.27. 16:05

Fidesz: Gyurcsányék semmilyen árstopot nem támogattak

A magyar kormány egyedülálló intézkedésekkel védi a lakosságot, a benzin ára Magyarországon a legalacsonyabb, és a rezsicsökkentés fenntartásáért a kormány létrehozza a rezsivédelmi alapot.

Gyurcsányék semmilyen eddigi árstopot nem támogattak és képesek lennének háborúba sodorni az országot. Így reagált a Fidesz a Demokratikus Koalíció áfa- és jövedékiadó-csökkentést tartalmazó javaslatcsomagjára, amelyről Varju László, a párt alelnöke beszélt pénteki, online sajtótájékoztatóján.

A Fidesz az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a baloldal támadta a benzinárstopot, az élelmiszerárstopot, el akarja törölni a rezsicsökkentést és energiaválságba akarja sodorni az országot.

Az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók okozzák az európai áremelkedéseket - értékeltek, hozzátéve, a magyar kormány egyedülálló intézkedésekkel védi a lakosságot, a benzin ára Magyarországon a legalacsonyabb, és a rezsicsökkentés fenntartásáért a kormány létrehozza a rezsivédelmi alapot.

Borítókép: Az élelmiszerárstopról tájékoztató tábla a fővárosi Corvin Plazában található Príma üzlet bejáratában 2022. február 1-jén. 

Címkék#árstop

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában