Ország-világ

2022.05.13. 11:03

Pontosítás az Aldi Nord németországi reklámfilmjéről szóló cikkekhez

A 2022. év 04. hónap 29. napján megjelent Gyerekellenes videót készített az egyik üzletlánc című írásunkhoz és a 2022. 05. hónap 07. napján megjelent Bayer Zsolt az Aldi-ügyről: ha ez így marad, a nyugati kultúrának harangoztak (videó) című cikkünkhöz az alábbi pontosítást tesszük.

Az ALDI Magyarország németországi anyavállalata az ALDI Süd. Az ALDI Magyarország és az ALDI Nord nem azonos cég és nem ugyanahhoz a vállalatcsoporthoz tartozik. Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd vállalatcsoport részeként önálló marketingtevékenységet folytat, így az ALDI Nord reklám, illetve közösségi média megjelenéseit nem használja Magyarországon, ugyanakkor nincs is ráhatása azok alakítására. Az aldi.hu honlap aldi international menüpontjából is elérhető tény, hogy az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. logója az alábbi, amely az ALDI Süd vállalatcsoport logóját fedi és kifejezetten nem azonos az ALDI Nord szintén lentebb mutatott logójával. A szövegben szereplő hirdetést az  ALDI Nord tette közzé, míg az Aldi Magyarország Élelmiszer Bt. az ALDI Süd ábrás védjegye alapulvételével készült védjegyet használ. 

ALDI Nord ( Aldi Einkauf SE & Co. oHG) védjegye:Az  ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. védjegye:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában