Illegális bevándorlás

2022.05.03. 11:47

Tizennyolc migráns volt a villanyoszlopnak hajtó teherautóban

A Szarvas külterületén történt balesetben valamennyien megsérültek.

Tizennyolc határsértőt találtak abban a spanyol rendszámú teherautóban, amelyik villanyoszlopnak hajtott Szarvas külterületén - közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kedden a police.hu oldalon.

Közölték: a rendőrök ellenőrizni akarták a járművet, annak vezetője azonban nem állt meg, ki akarta vonni magát a rendőri intézkedés alól, és villanyoszlopnak ütközött.

A tehergépkocsit egy román állampolgár vezette és tizennyolc pakisztáni utazott benne. A balesetben valamennyien megsérültek - tájékoztatott a rendőrség.

Az utasok nem tudták hitelt érdemlően igazolni a személyazonosságukat és azt, hogy jogszerűen tartózkodnak Magyarországon. A rendőrök - a szükséges orvosi ellátások után - a román állampolgárságú sofőrt és utasait is előállították - írta a rendőrség.

Borítókép: Békés megyében, Szarvas külterületén villanyoszlopnak ütközött a jármű, amelyet egy román férfi vezetett 2022. május 3-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában