Fillérre pontosan

2022.05.20. 11:06

Volt tanácsadója nyílt levélben szólította fel Márki-Zay Pétert, hogy számoljon el a kampánypénzzel

Kész Zoltán szerint az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni lopás – írja a Mandiner.

„A tisztességről nem beszélni kell, hanem akként viselkedni. Kampányod egyik legfontosabb mondanivalójával, mely szerint azért támadnak, mert nem tűrőd a lopást, mélyen egyetértettem” – kezdi Facebook-bejegyzését Kész Zoltán – írja a Mandiner. Márki-Zay Péter volt tanácsadója kifejti: az MMM vezetőségi tagjaként

attól teszi függővé vezetőségi tagsága fenntartását, hogy Márki-Zay még ebben a hónapban elszámol a kampánypénzzel.„Az elszámolás az én szememben két dolgot jelent. Egyrészről, fillérre pontosan megtudjuk, hogy mire költötte el az MMM a támogatók pénzét, illetve kiderül a nyilvánosság számára az is egyértelműen, hogy az adományozóktól a kampányra átutalt támogatásokból a megmaradt összeget milyen módon juttatja vissza az MMM az adományozókhoz” – olvasható a bejegyzésben.

Kész Zoltán hangsúlyozza: 

az adományozók által egyértelműen célhoz kötötten adott támogatásokat nem a célra felhasználni (például pártot építeni belőle) lopás, amelyet az MMM-ben senki nem tűrhet el.

Borítókép: Kész Zoltán és Márki-Zay Péter (Facebook/Márki-Zay Péter)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában