Ez sem sikerült

2022.08.28. 13:33

Most a tűzijátékon bukott el a baloldal hergelése (videó)

Hiába gyűjtöttek ellene aláírásokat, hiába hoztak fel elképesztően nevetséges érveket, mindenki láthatta: a magyarok a tűzijátékot választották. A baloldali politikusok százezrektől (a tévénézőkkel együtt millióktól) akarták elvenni az ünnepet.

Forrás: Magyarország Kormánya Facebook oldala

A baloldal hetek óta azzal hergelte a magyar embereket, mennyire drága az augusztus 20-i tűzijáték. Narratívájuk szerint a drága tűzijátékot nem szabadott volna megtartani, mert háború van a szomszédban, és azt a pénzt lehetne másra is költeni. A bukott tévés, Gyurcsány szóvivője, Kálmán Olga még a parlamentben is követelte, hogy töröljék el az ünnep hagyományos fénypontját.

A baloldal el akarta venni a magyar emberektől az ünneplés örömét, de végül nem sikerült nekik. Gyurcsányék mindent bevetettek, próbálták a kormány hitelességét is aláásni, ugyanakkor az emberek a józan ítélőképességükre hallgattak, nem a baloldal hergelésére.

Hiába tiltakoznak a vádak ellen, a baloldalnak végül mindig sikerül igazolnia, hogy minden, ami a hazaszeretethez kapcsolódik, az nekik fáj.

Annak ellenére, hogy a baloldali aHang szervezet az augusztus 20-i tűzijáték elleni tiltakozásként még aláírásokat is gyűjtött, elbuktak.

Több százezren voltak kíváncsiak a tűzijátékra, amely valóban elképesztő volt.

A Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára korábban az Origo kérdésére azt mondta, hogy a baloldalnak semmi sem drága, ha politikai hangulatkeltésről van szó.

Kovács Zoltán hozzátette: szükség van a közös ünneplésre, hogy ápoljuk a hagyományokat, mert van mire emlékeznünk, van mire büszkének lennünk, ez egy közösséget szilárdító, erősítő rendezvény. Kovács Zoltán államtitkár azt hangsúlyozta, hogy nehéz érzelem és felindultság nélkül reagálni a baloldal kijelentéseire, hiszen 12 éve csinálják, 2010 óta képviselik a stílust, amely egy mindent tagadó hozzáállás, bármilyen kérdésről is legyen szó.

A baloldal minden hazugsága ellenére a Parlament előtti légishow-val fél nyolckor kezdődött az elhalasztott Szent István-napi ünnepi program. Ennek fő pontja a kilenc órakor induló tűzijáték volt. 

Az idei tűzijáték olyan családi esemény volt, ahol több generáció együtt utazhatott a magyar történelem hőseivel az államalapítástól napjainkig.

Az uszályok 18 órakor elfoglalták helyüket a Dunán, amelyekről 21 órakor indították a pirotechnikai eszközöket. Az idei, a Tűz és Fények játéka nevet viselő tűzijáték és a hozzá tartozó show több mint 4 kilométer hosszan, a Margit hídtól egészen a Petőfi hídig tartott.

A teljes cikket itt olvashatja el

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában