Manipuláció

2022.09.17. 14:44

Ne legyenek kétségeink: ismét a Soros-hálózat ítélte el Magyarországot

Gwendoline képviselő egyik "felkészítője" - az OSF, a Helsinki, az Amnesty, a Transparency stb. mellett - a szintén a nyílt társadalom hálózatához tartozó Human Rights Watch volt, ezt a képviselő Európai Parlamenti adatlapjáról tudhatjuk. Ez a szervezet régóta azt állítja, hogy Magyarország nem demokrácia többé. 2020-ban arról írtak cikket, hogy Magyarországon “10 millió ember él önkényuralom alatt” - írta közösségi oldalán Szánthó Miklós.

Gwendoline Delbos-Corfield, az Európai Parlament Állampolgári Jogi, Bel- és Igazságügyi Bizottságának vezetője újságírói kérdésre válaszol 2021. október 1-jén

Forrás: AFP

Fotó: Kisbenedek Attila

A HRW szakértői segítséget nyújtva végig manipulálta a folyamatot Gwendoline képviselőn keresztül a saját, nyílt társadalom utópiájának megfelelő narratívája szerint. 

És hol volt a legnagyobb visszhangja a Soros-szervezetek diktálta EP-s mesedélutánnak? Igen: a Soros fizette hazai médiában (444, Telex). És kik szavazták meg a jelentést? Annak a magyarországi baloldalnak az EP-képviselői, mely baloldal kampányát a szintén a nyílt társadalomhoz tartozó Action for Democracy finanszírozta.

Az már csak apró adalék, hogy a "választási autokrácia" kifejezés, csakúgy mint korábban a "hibrid rezsim", mind Soros-finanszírozta politológusok agyszüleménye - onnan került át szakértői tanulmányokba, onnan a progresszív médiába, onnan a Gwendoline asztalára tett "szakértői" összefoglalókba, majd most Gwendoline képviselő-asszony hazug jelentésébe - írja az Alapjogokért Központ főigazgatója.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában