Ez a színvonal?

2022.09.03. 10:58

Részeg színész randalírozott a baloldali tüntetésen? (videó)

Deák Dániel, a XXI. Század Intézet vezető elemzője egy olyan felvételt tett közzé, amin az látszódik, hogy a színész Nagy Zsolt minősíthetetlenül üvöltözik valamit a színpadon. Az Origo arról ír, hogy a tüntetők között többen arról beszéltek, hogy a színész részeg volt.

Nagy Zsolt a pénteki tüntetésen

Forrás: Origo

Fotó: Polyák Attila

Mint arról az Origo korábban beszámolt, a baloldal tüntetést szervezett péntekre a tanárok támogatására. A portál szerint 

a tüntetés tele volt politikusokkal, Karácsony Gergelytől Kunhalmi Ágnesen és Fekete-Győr Andráson át Márki-Zay Péterig mindenki megpróbált magyarázkodni, hogy lett ez politikustüntetés. 

Még Gyurcsány teljesen nevetségessé vált egykori szóvivője, Szabó Bálint is megjelent, aki időnként teljesen váratlanul sípolni kezdett, aztán a Dózsa György úton össze - nem - gyűlt traktorosokkal kezdett példálózni - írja az Origo.

Deák Dániel egy olyan felvételt tett közzé, amin az látszódik, hogy a színész Nagy Zsolt üvöltözik a színpadon:

„Soros pénze jó helyre megy, produkciókban gazdag volt a DK fiókszervezetének mai tüntetése!” – jegyezte meg a politikai elemző.

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Címkék#Nagy Zsolt

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában