Korrupciógyanú

2023.01.26. 19:23

Az Eötvös Gimnáziumból kérték a PDSZ-t, hogy mondják koholmánynak a botrányt (videó)

A botrányba keveredett budapesti elitgimnázium vezetősége kérhette arra a szakszervezeti ügyvivőt, hogy mondja koholmánynak a vádakat.

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének ügyvivője azt mondta, hogy a budapesti Eötvös József Gimnázium vezetősége arra kérte, hogy mondja azt, koholmányról van szó. Nagy Erzsébet azt is elmondta, hogy mindig elfogadja azt, amit egy közvetlen kollégája állít, amíg ennek az ellenkezője nem bizonyosodik be – írja a Magyar Nemzet.

Totyik Tamás, a PSZ alelnöke még nem hallott a botrányhoz hasonló esetről, de meg szeretné várni a vizsgálatok végét ahhoz, hogy állást foglaljon, mert a Metropolt nem tartja hiteles hírforrásnak.

Szabó Zsuzsanna, a PSZ elnöke szintén arról beszélt, hogy nem a sajtóból tájékozódik, és fenntartásokkal kezeli a Metropol állításait. Szavai szerint a szülőknek, a diákoknak és a tanároknak is az az érdeke, hogy minél előbb kiderüljön az igazság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában