Dollárbaloldal

2023.01.22. 15:13

Gyurcsányék segítik a magyarellenes Marc Angelt

Kitűnő kapcsolatban áll a hazai baloldal pártjaival és vezető politikusaival a luxemburgi szélsőséges LMBTQ-aktivista, Marc Angel, akit néhány napja választott alelnökké az Európai Parlament.

Marc Angel és Dobrev Klára a Pride-on 2022. július 23-án

Forrás: Marc Angel Facebook-oldal

A magyarországi dollárbaloldal ünnepli, hogy a korrupciós bűncselekmények vádja miatt leváltott Eva Kailit a magyarellenes Marc Angel követi az Európai Parlament (EP) alelnöki tisztségében. A luxemburgi szocialista politikus ugyanis nagyon jóban van Gyurcsányékkal, tőlük kapott segítséget a hazánkat elítélő nyilatkozataihoz – írta meg az Origo.

Az új EP-alelnök szinte hazajár Budapestre, több alkalommal is találkozott itt a dollárbaloldal vezető politikusaival. Marc Angel a tavaly áprilisi parlamenti választások előtt négynapos konzultációra érkezett a magyar fővárosba, hogy „áttekintést kapjon az ország politikai helyzetéről”. 

A saját honlapján közzétett beszámoló szerint mások mellett Kunhalmi Ágnessel, az MSZP társelnökével, az akkor az EP alelnöki posztját betöltő Gyurcsánynéval, Hiller Istvánnal, az Országgyűlés szocailista alelnökével és Mesterházy Attilával, az Országgyűlés Külügyi Bizottsága alelnökével is tárgyalt. 

Jó látni, hogy az ellenzéki pártok megállapodtak a jelöltről, és egyesült, demokratikus erőkkel próbálják megnyerni a 2022. áprilisi parlamenti választásokat. Érzem az ellenzék akaratát, hogy Magyarországot visszahozzák egy európai pályára

 – írta Marc Angel. Azt sem titkolta korábban, hogy kifejezetten a Magyarországnak járó uniós forrásokról – azok elvételéről – egyeztetett személyesen a Gyurcsány házaspárral.

Legutóbb tavaly nyáron járt Budapesten Angel, amikor a Pride-meneten Gyurcsánynéval is fotózkodott, a háttérben szivárványos DK-s zászlókkal és egy transzvesztitával.

Többször tárgyalt magyarországi LMBTQ-szervezetekkel, és 2021 szeptemberében a pécsi Pride résztvevőinek is üzent a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben, szivárványos zászlóval a kezében.

A teljes cikket ITT olvashatja el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában