Nem állnak le

2023.01.02. 21:29

Nacsa Lőrinc: a baloldal 2023-ban is folytatja a Magyarország elleni áskálódást

A frakciószóvivő szerint "nekik soha nem Magyarország érdeke volt az első, Brüsszel és a Soros-birodalom javaslataira is a guruló dollárokért cserébe kérdés nélkül rábólintottak".

Nacsa Lőrinc, a KDNP vezérszónoka felszólal a Magyarország 2021-es költségvetésének végrehajtásáról szóló törvényjavaslat általános vitájában az Országgyűlés plenáris ülésén 2022. november 23-án

Forrás: MTI

Fotó: Illyés Tibor

A baloldal várhatóan idén is tovább folytatja "az elmúlt években tőlük megszokott módon a Magyarország elleni áskálódást" - mondta Nacsa Lőrinc, a KDNP országgyűlési képviselője hétfői, MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában. 

A frakciószóvivő szerint "nekik soha nem Magyarország érdeke volt az első, Brüsszel és a Soros-birodalom javaslataira is a guruló dollárokért cserébe kérdés nélkül rábólintottak".

 Nem is érdekli őket, hogy például az elhibázott brüsszeli szankciók áremelkedést okoznak a magyaroknak, ők akkor is kiállnak a korlátozó intézkedések mellett 

- mondta a baloldalról. 

Úgy fogalmazott, 

"sőt, a dollárbaloldal azért harcolt Brüsszelben a saját politikai céljai érdekében, hogy mindenáron vegyék el magyarok millióitól a nekünk járó uniós forrásokat". 

Megjegyezte: ugyanúgy "Brüsszel és a Soros-birodalom mellé álltak" az illegális migráció kérdésében is. 

Nacsa Lőrinc hangsúlyozta: 

habár a magyarok már kinyilvánították az akaratukat, és nemet mondtak az illegális migrációra, a "dollárbaloldal" továbbra is támogatja a bevándorlást, és ha hatalomra kerülnének, "Brüsszellel és a Soros-birodalommal karöltve együtt engednének szabad utat a migránsoknak Európába". 

Kiemelte: "a baloldal már csak ilyen", nekik nem számítanak a magyarok, "a guruló dollárokért cserébe bármikor képesek elárulni hazájukat". Ezzel szemben a Fidesz-KDNP, ahogy eddig is, továbbra is kiáll Magyarország és a magyar emberek érdeke mellett - jelentette ki. Hozzátette: a magyar emberek 2023-ban is "számíthatnak ránk".

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában