Szabadságmilliomos

2023.02.17. 10:48

Ismét floridai luxusbirtokán pihen a budapesti közművezér

A Metropol információi szerint tíz héten belül már másodszor hagyta maga mögött a hideg Magyarországot a budapesti közműszolgáltatások vezetője, Karácsony Gergely barátja.

Mártha Imre, az FKF Nonprofit Zrt. felügyelőbizottságának elnöke

Forrás: MTI

Fotó: Máthé Zoltán

Mártha Imre ezúttal is két hetet töltött az amerikai milliárdosok kedvenc üdülőhelyén, a floridai Naples városában, ahol több nagy értékű luxusingatlannal is rendelkezik – írja a Metropol. A lap úgy tudja, 

a közművezér ezúttal egy privát klubhoz tartozó villa vásárlását vette fontolóra, amellyel tovább bővítené a tengerentúli ingatlanbirodalmát. 

Mindezzel a már megszokott módon a közösségi médiában büszkélkedett.

A Metropol emlékeztet: a régi mentora és barátja miatt Gyurcsány-fiókának becézett milliárdos cégvezető már szinte hazajár a napfényes amerikai államba. A lap úgy értesült, hogy Mártha novemberben két hetet, most februárban pedig szintén ugyanennyi időt töltött a tengeren túl. 

Hogy szabadságot vett-e ki erre az időre, vagy »home office-ból« látta el a budapesti feladatait, arról nincs információ.

Forrás: Metropol

Mártha Imre ügyelt rá, hogy a fotókon jól látható legyen: ezúttal is első osztályú éttermekben eszik, például osztrigát, és a becslések szerint 4-5 milliós órát visel. Most épp a csak milliárdosok által látogatható floridai privát klub, az Isles of Collier-ben mulatta az időt. Itt élményfürdő, edzőterem, bár, teniszpályák, SPA-részleg és a számos étterem várja a pihenni vágyó szupergazdagokat – hívja fel a figyelmet a Metropol.

Az  Isles of Collier privát klubba csak más milliárdosok ajánlásával, többmilliós klubtagsági díj kifizetésével lehet bejutni. A Metropol úgy értesült, hogy Mártha Imre egy újabb tengerparti ingatlan vásárlását tervezi a komplexumhoz tartozó villanegyedben.

A Metropol teljes cikke ITT olvasható.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában