B. Zsolt szexbotránya

2023.02.24. 18:29

Estébe nyúlóan egyeztetett Orbán Viktor a belügyminiszterrel a gyermekvédelemről

A miniszterelnök Pintér Sándor belügyminiszterrel egyeztetett az óbudai iskolában történtek kapcsán.

Forrás: Orbán Viktor Facebook oldala

Oktatási kérdésekről, elsősorban a gyerekek genderideológiával szembeni védelméről egyeztetett Orbán Viktor miniszterelnök pénteken több órán keresztül Pintér Sándor belügyminiszterrel és a kormány több tagjával illetve államtitkárával a Karmelita kolostorban - tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Közösségi oldalán a kormányfő azt írta: az óbudai iskolában történtek szülőként megrázták és felháborították.

Reggeli rádióinterjújában a kormányfő azt mondta: az óbudai iskolában történtek miatt a belügyminisztertől a nap folyamán "nagyon világos választ" vár arra, "hol vannak azok az állami emberek, akiknek az a dolguk, hogy vigyázzanak a gyerekeinkre". Hozzátette, "csak akkor tudjuk megvédeni a gyerekeinket a genderideológiával szemben", ha bemutatjuk a felmerülő veszélyeket, "és itt az államnak kötelessége van".

Ez a genderideológia, ez nem egy hülyéskedés. Ez nem egy jópofa marháskodás, hogy lánynak öltözött fiúk, meg fiúknak öltözött lányok bemennek az iskolába érzékenyíteni a gyerekeinket. Ez nem egy ilyen trendi dumcsi, hanem ez egy veszély, amivel szemben meg kell védeni a gyerekeinket

 - jelentette ki reggel Orbán Viktor.

A közösségi oldalán este pedig arról írt a kormányfő, hogy az óbudai iskolában történtek szülőként mélyen megrázták és felháborították. "Politikusként az a feladatom, hogy mindent megtegyek azért, hogy ilyen soha többet ne fordulhasson elő. Ezért ma délután egyeztettem Pintér Sándor belügyminiszterrel. Gyermekeink védelme az első és legfontosabb!" - fogalmazott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában