B. Zsolt szexbotránya

2023.02.14. 06:19

Szigorítanák a pedofília törvényi meghatározását

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának alapítója a Magyar Nemzetnek úgy nyilatkozott, családszervezetként jelezni fogják a kormány felé, hogy érdemes lenne felülvizsgálni, esetleg szigorítani a vonatkozó jogszabályt.

Forrás: B. Zsolt (Fotó: Facebook)

A Magyar Nemzet arról ír, hogy a pedofília törvényi meghatározásának módosítását sürgeti a Fiatal Családosok Klubja (Ficsak) annak kapcsán, hogy a Krúdy Gyula Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola egyik pedagógiai asszisztense – a tavalyi tanártüntetésekben szervezőként közreműködő Bite Zsolt – azzal dicsekedett egy TikTok-videóban, hogy egy 15 éves fiúval tart fenn szexuális kapcsolatot.

 

 – Családszervezetként jelezni fogjuk a kormány felé, hogy érdemes lenne felülvizsgálni, esetleg szigorítani a vonatkozó jogszabályt, ugyanis mélyen felháborítónak és elfogadhatatlannak tartjuk, hogy egy gyerekkel egy nála majdnem háromszor idősebb felnőtt létesítsen párkapcsolatot – jelentette ki a Ficsak alapítója.

Király Nóra különösen felháborítónak nevezte, hogy 

az önmagát efebofilként – vagyis a 15–19 éves korosztályhoz vonzódó emberként – meghatározó Bite Zsolt minden erkölcsi vagy ízlésbeli kritikát visszautasítva pusztán azzal próbálja igazolni életvitelét, hogy párja egy évvel idősebb a 14 éves korhatárnál, amely alatt pedofíliának minősülne szexuális kapcsolatot létesítenie vele.

 – Amellett, hogy Bite Zsolt minden erkölcsi normával és hagyománnyal szembemegy, azt is fontos hangsúlyozni, hogy a gyermekek mentális és lelki fejlődésére is rendkívül károsan hat, ha meglett felnőtt létesít velük szexuális kapcsolatot – fogalmazott a Ficsak alapítója. Hozzátette: abban, hogy Bitét egyáltalán alkalmazta az iskola, szerepet játszhatott az LMBTQ-lobbi is, miután a gyermekvédelmi törvény korlátozta ezen szervezetek közvetlen jelenlétét az iskolákban. 

A teljes cikk IDE kattintva érhető el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában