Vlog

2023.03.26. 12:37

Bayer Zsolt: a Dávid-szobor tilos, de nőnek öltözött férfiak jöhetnek az iskolákba (videó)

Bayer Zsolt legfrissebb videójában arról beszélt, ma ott tartunk, hogy Angliában 11 éves gyerekeknek anális és orális szexről képileg gazdagon illusztrált előadást lehet tartani, ellenben Amerikában elítéltek egy művészettörténet-tanárt Michelangelo Dávid-szobrának bemutatásáért.

Forrás: Videa

– A minap az Egyesült Államokban, ezen belül is Florida államban menesztettek állásából egy iskolaigazgatót. Bűne az volt – figyelj, mert csak egyetlenegyszer fogom elmondani –, tehát bűne az volt, hogy művészettörténet-órán megmutatta a diákjainak Michelangelo Dávid-szobrát. Erre, a felháborodott szülők másnap megostromolták az iskolát, és követelték az igazgató eltávolítását, mondván, Michelangelo Dávid-szobra problémás, sőt pornográf alkotás, amelyet az igazgató úr úgy mutatott meg az ő ártatlan gyerekeiknek, hogy nem is szólt róla előre - mondja Bayer Zsolt legújabb vlogjában.

Ez a hír önmagában megdöbbentő. De talán még megdöbbentőbbé válik, ha idecitáljuk most azt a körülbelül három héttel ezelőtti hírt, amikor is Angliában, egy másik általános iskolában szintén tizenegy éves, vagyis hatodik általános iskolás gyerekeknek az orális és az anális szexről tartottak előadást, méghozzá gazdagon illusztrálva képekkel és filmfelvételekkel

– meséli a publicista.

Itt tart ma a Nyugat. És innen már csak egy ugrás, hogy el kell tüntetni az összes antik szobrot, Michelangelo Dávidját le kell majd takarni egy lepellel, és, úgy egyáltalán, az emberiség legnagyobb, legcsodálatosabb alkotásait mind lehúzzuk a WC-n, helyette maradnak a szőrös, szakállas, rózsaszín tütükébe öltözött drag queenek, akik viszont az óvodában taníthatják a gyereket homoszexualitásra, meg orális meg anális szexre.

Aki ebben a világban szeretne élni, annak gratulálunk, és sok sikert kívánunk. Mi viszont szögezzük le újra és ezredszer: a mi gyerekeinkkel ezt soha nem lehet megcsinálni

– zárja videóját a publicista.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában